Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Mitoshi Kaku: 10 Gün İçerisinde Bitcoin 5 Bin Dolar Olabilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Mitoshi Kaku: 10 Gün İçerisinde Bitcoin 5 Bin Dolar Olabilir
Mitoshi Kaku: 10 Gün İçerisinde Bitcoin 5 Bin Dolar Olabilir

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para analistleri son zamanlarda kripto para fiyatlarının geleceğini tartışmaya devam ediyor. Mitoshi Kaku’ya göre kripto paraların gelecek 10 günü iyi geçecek ve Bitcoin fiyatı 10 gün içerisinde 5 bin dolara ulaşacak. Bitcoin fiyatının 4.000 dolar direncini 10 gün içerisinde yenecek olduğunu açıklayan Mitoshi Kaku, ”kripto para birimi Bitcoin, 10 gün içerisinde beklentilerime göre 5 bin dolar seviyesini geçecek ve 5 bin dolar düzeyini geçerek piyasada olumlu bir etki yaratacak. Yatırımcılar gelecek 10 gün içerisinde Bitcoin fiyatının 5 bin dolar olmasını beklesin” dedi.

Bitcoin fiyatı hakkında 5 bin dolar iddiası uzun süre sonra ilk kez iddia edildi ve piyasada milyarlarca dolar değerinde piyasa hacmine sahip olan Bitcoin, 4 bin dolar direnci olarak bilinen ve geçilmesi zor olacak olduğu iddia edilen direnç seviyesini birkaç gün içerisinde geçmiş olabilir. Bitcoin fiyatının yükselmesinde yatırımcıların rolü büyük olacağından, yatırımcılar piyasada 5 bin dolar seviyesinin olup olmayacak olduğuna yapacak oldukları yatırımlar ile karar verecekler. 10 gün içerisinde 5 bin dolar seviyesini görmesi durumunda milyonlarca yatırımcı da binlerce dolar kazanmış olacak ve bu Mitoshi Kaku’nun sayesinde olabilir.

Bu içerik ilk olarak Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Mitoshi Kaku: 10 Gün İçerisinde Bitcoin 5 Bin Dolar Olabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitmain Ceo’su: Bitcoin Halving Boğa Koşusunu Başlatmayacak İsviçreli Bitcoin ETP’si Rekor Hacme İmza Attı! Kurumsal Yatırımcılar Alım Yapmaya Mı Başladı? Tether krizi sonrası Bitcoin performansı güven veriyor Bitcoin Fiyatı Yeniden 8 Bin Doların Üstüne Çıkabilir En kârlı Bitcoin yatırım stratejisi hangisi? Son Fırsat mı? Bitcoin (BTC) Volatilite Azlığı Nasıl Yorumlanmalı?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır