Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin İçin Sıradaki Evrim, Çevrimdışı İşlemler Olabilir Mi?

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin İçin Sıradaki Evrim, Çevrimdışı İşlemler Olabilir Mi?
Bitcoin İçin Sıradaki Evrim, Çevrimdışı İşlemler Olabilir Mi?



Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, aynı yeni herhangi bir teknoloji gibi evrim geçirmeye ve yenilenmeye ihtiyaç duymakta. Kripto para birimlerinin ana akım kitleye ulaşması için çok daha büyük gelişmeler yaratması ve halk için daha fazla kullanım alanı ve yöntemi üretmesi şart gibi duruyor. Özellikle teknik bilgiye sahip olmayan kitleler için Bitcoin veya herhangi bir kripto para birimi işlemi yapmak şu sıralar oldukça zor bir süreç olarak nitelendirilebilir ve internet bağlantısı da gerekliliklerden birisi konumunda.

Ancak Blockstream tarafından sunulan yeni hizmetler sayesinde, internet olmayan yerlerden de Bitcoin işlemi yapmak mümkün ve bunun gibi gelişmeler kesinlikle kripto para teknolojisinin daha fazla bölgeye ve kitleye yayılmasında büyük paya sahip olacak. Blockstream, piyasaya sürdüğü uydu sistemi ile 7/24 ve küresel olarak dünyanın herhangi bir yerinden Bitcoin gönderim işlemlerini desteklemekte.

Blockstream, sunduğu bu hizmet ile internet bağlantısına olan ihtiyacı ortadan kaldırırken, bütün bunlar birçok ülkede devletin kontrol ettiği verilerin oluşmasını da engellemekte ve hiçbir ücret alınmadan daha avantajlı bir teklif olarak öne çıkmakta. Gönderim işlemleri SMS ile bile yapılmakta ve özellikle teknoloji konusunda sıkıntılar yaşayan ve geride kalmış ülkeler için bu hizmet oldukça faydalı gibi gözüküyor.

Bunun yanı sıra New York tabanlı bir kripto para startup firması olan GoTenna da uydu aracılığıyla Bitcoin ağına erişim üzerine çalışmalar yapmakta ve bunun gibi startup firmaları Bitcoin’in sıradaki evriminin başlangıcını yapabilir ve kripto paralar için çevrimdışı işlem dönemi yakında başlayabilir.

Bitcoin İçin Sıradaki Evrim, Çevrimdışı İşlemler Olabilir Mi? isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin İçin Sıradaki Evrim, Çevrimdışı İşlemler Olabilir Mi? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İşte Kripto Kârınızı Katlamanızı Sağlayacak Altın Kurallar Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Tron Haberleri ve Uyarıları Rusya, Petro Kripto Para Birimi İçin Hazır Değil – Venezuela’ya Petro Olmadan Yardım Edecek İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar Hindistan’da Yargıtay Kripto Para Düzenlemelerini Erteledi Mike Novogratz: Bir Daha Düşük Seviye Görmemiz Hiç Olası Değil

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır