Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Eric Conner: Madencilik Yapanları Pek Önemsememek gerek!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Eric Conner: Madencilik Yapanları Pek Önemsememek gerek!
Eric Conner: Madencilik Yapanları Pek Önemsememek gerek!

© Reuters.  © Reuters.

ETH Founder’in kurucusu Eric Conner, kripto para madencilerine gerekenden daha fazla değer verildiğini ve 2 yıl sonra kripto para madencilerine değer verenlerin yaşanacak değişimlerin ardından pişman olacaklarını iddia etti. Kripto para madenciliğinin son dönemde düştükçe düşmesi ve zorluğun artış göstermeyi sürdürmesinden kaynaklı olarak sektörde daralmaya sebep olması kripto para madenciliği karşıtlarını bir araya getirdi.

ETH Founder’in kurucusu Eric Conner ise kripto para madenciliğinin 2 yıl sonra madencilere ihtiyacı olmayacak olduğunu ve bugün madencilik yapanların 2 yıl sonra piyasada bir önemlerinin kalmayacak olduğunu, insanların gereğinden daha fazla değer verdikleri madencilerden korkmamalarını iddia etti.

Madencilerin piyasadan silinmesinin 2 yıl sonra bir önem teşkil etmeyecek olduğunu, etkisinin bile hissedilmeyecek olduğunu iddia eden Eric Conner, yatırımcıların ise 2 yıl sonra bugüne oranla daha iyi gelire sahip olup olmayacak oldukları hakkında açıklama yapmadı. Conner’in bu açıklamalarına madencilik yapan kripto para madencileri ise tepki gösterdi. Eric Conner sektörde tanınan isim olmamasına rağmen yaptığı yorumlar ilgi görüyor ve sektörde bulunanlar tarafından takip ediliyor.

Bu içerik Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Eric Conner: Madencilik Yapanları Pek Önemsememek gerek! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

JP Morgan’a Göre Bitcoin Neden Düştü? Bitcoin 10.000 Dolar’a Yaklaştıkça FOMO Artıyor Bitcoin 5 Bin 300, Ethereum 200 Dolar Seviyesini Zorluyor 3 Aralık Bitcoin analizi: BTC kanal hareketinde önemli seviyeler neler? Yeni Zelanda’da Camiye Saldıran Terörist Zamanında Bitconnect Yatırımı Yapmış! Bitcoin için 2020 tahmini: 50 bin dolar…

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır