Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Circle’ın 2018 Bitcoin Raporunda 24 Milyar Dolarlık OTC Hacmi Öne Çıkıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Circle’ın 2018 Bitcoin Raporunda 24 Milyar Dolarlık OTC Hacmi Öne Çıkıyor
Circle’ın 2018 Bitcoin Raporunda 24 Milyar Dolarlık OTC Hacmi Öne Çıkıyor

© Reuters.  © Reuters.

Goldman Sachs (NYSE:GS) destekli kripto para girişimi Circle, 2018 yılında gerçekleştirdikleri ile ilgili bir rapor yayınladı. Raporda şirketin Bitcoin ve kripto para hacminde tezgah üstü piyasalar (OTC) aracılığıyla 24 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştığı göze çarpıyor.

Şirket duyurusuna bu sözlerle başlıyor”

“Circle Trade kripto para ekosistemi için önemli bir likidite güç kaynağı haline geldi; madenciler, borsalar, proje geliştiricileri ve girişimcilerin tamamı Circle’a büyük ilgi duyuyor. ”

Bitcoin’de Tezgah Üstü Piyasalar Öne Çıkıyor
2018’de gerçekleştirilenleri bu blog gönderisi ile paylaşan şirket, OTC piyasası ile ilgilenen bölümünün 10.000’in üzerinde işlem ile 24 milyar doların üzerinde hacme ulaştığını duyurdu.

Son dönemde gittikçe güçlenen tezgah üstü piyasalardaki konumunu ortaya koyan dev yatırım bankası Goldman Sachs iştiraki olan Circle, Blockchain araştırma şirketi Diar’ın raporu ele alındığında Coinbase ve Greyscale’in OTC hacminden dahi yüksek bir hacme sahip görünüyor.

Diar’ın raporunda Coinbase’in 12 milyar dolar, Greyscale’in ise 11 milyar dolarlık OTC işlem hacmine sahip olduğu gözlemleniyor.

Circle’ın 2018 Hamleleri
Circle geçtiğimiz sene içerisinde kripto para piyasasının yakından tanıdığı Poloniex borsasını satın alarak konuya dair ciddiyetini tüm dünyaya göstermişti.

Goldman Sachs destekli şirket bunun yanı sıra SeedInvest’i satın almış ve San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase ile ortak olarak USD Coin (USDC)yi piyasaya sürmüştü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post Circle’ın 2018 Bitcoin Raporunda 24 Milyar Dolarlık OTC Hacmi Öne Çıkıyor appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Circle’ın 2018 Bitcoin Raporunda 24 Milyar Dolarlık OTC Hacmi Öne Çıkıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Justin Sun, Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin’den ‘Yardım İstedi’ Bankacılık devinden Bitcoin’e yönelik kritik tespit İranlı Yetkiliye Göre ABD İran’daki Bitcoin Madencilik Faaliyetini Engelliyor Tron Kurucusu Çıldırdı: 20 Milyon Dolar, Bir de Tesla Dağıtacak! Dünya Altın Konseyi’nden Bitcoin ve Kripto Para Raporu Nasdaq CEO’su: Bitcoin “Geleceğin Küresel Para Birimi” Haline Gelebilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır