Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Dev Bitcoin Tahmini Filb Filb’den: “Bitcoin 332.733 Doların Üzerine Taşınacak.”

Ana Sayfa » GÜNCEL » Dev Bitcoin Tahmini Filb Filb’den: “Bitcoin 332.733 Doların Üzerine Taşınacak.”
Dev Bitcoin Tahmini Filb Filb’den: “Bitcoin 332.733 Doların Üzerine Taşınacak.”


İnkar etmek yok, kripto para endüstrisi eksantrik bireyleri, açıklamaları ve başlangıçları ile tanınır. Örneğin John McAfee, Bitcoin (BTC) 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşmazsa, erkeklik organını yiyeceğini söz verdi. John McAfee’nin çağrısı bugüne kadar en tuhaf olanı, özellikle de bahsettiği şeyin gerçekleşmesi mevcut koşullarda zor olsa da. BTC’nin beş basamaklı rakam hücresinden ayrılmasını bekleyeceği tek endüstri uzmanı John McAfee değil. Sonunda, bu tahminler başlık arayışı içinde olabilir, ancak BTC’yi mevcut fiyat seviyelerinin çok ötesine itebilecek bir dizi katalizör var.

Filb Filb’in grafiğine göre, Bitcoin 332.733 dolara çıkabilir
Sık sık zany grafiklerini çeken önde gelen bir kripto para analisti olan Filb Filb, kısa süre önce ünlü grafiklerinden birini yayınlamak için Twitter’ı kullanmaya gitti. Bitcoin’in tüm geçmişini likit bir varlık olarak vurgulayan Filb Filb’in grafiği, varlığın çok yıllı sürelerini ele alıyor ve Bitcoin’in halving olayı yani yarılanma döngüsü tarafından oluşturuldu.

Önceki devirlere dayanarak Filb Filb tahminine göre, BTC’nin gelecek yıl boyunca 2.500 ila 3.100 dolar arasında herhangi bir yerde olabileceğini belirtti. Ve kartlar doğru oynanırsa Filb Filb tahminine göre, yaklaşık 500 gün kalan blok ödülü yarılanması gerçekleştiğinde lider kripto para birimi, 10.000 dolardan fazla bir değere ulaşabilir. Filb Filb’in grafiğine göre varlığın tarihsel hareketi bir gösterge olarak alınırsa yarılanma, kripto para piyasasının arz ve talebini etkilediği zaman Bitcoin 332.733 dolara kadar çıkabilir.

Bu Bitcoin çağrısı neden çok zany değil?
Aralık ayının başlarında ünlü bir kripto para birimi yatırımcısı olan Trace Mayer, son zamanlarda özellikle uzun vadeli bir bakış açısıyla, Bitcoin’in değer önerisini kişisel olarak aldığını açıkladı. 2011’de kripto para birimlerini halka açık bir şekilde savunmaya başlayan diehard, The Crypto Sphere’e Bitcoin’in finansallaşması gerçekleştiğinde BTC’nin küresel sahnede “büyük bir oyuncu” olacağını söyledi.


Trace Mayer, Lightning Network ve diğer yenilikçi protokollerin ortaya çıkmasıyla birlikte Wall Streeters’ın nihai akını ile birleştiğinde BTC’nin akıllı tüketiciler için fiili bir yatırım olacağını söyledi. Trace Mayer, BTC’yi tutmanın bir IRA veya 401k’yi kolayca geride bırakacağını, hatta ikinci yatırımların zaman içinde millileştirilebileceğini veya varlığından doğrudan çıkabileceğini ve hiper enflasyonu önleyeceğini belirtiyor.

Bitcoin’in 2019’da ay’a çıkacağını ön gören çok sayıda uzman ve analist var
Bitcoin için boğa katalizörlerine işaret eden tek uzman Filb Filb değil. Son dönemde pek çok uzman lider kripto para birimi için boğa eğilimli fiyat tahminlerini paylaşıyor. Bitcoin fiyatının 2019’da ay’a çıkacağını ön gören çok sayıda uzman ve analist var. Ayrıca küresel ekonomiler dünya genelinde borç rakamlarını şişirmek üzere sarkmaya başladıkça, daha fazla tüketici yoğun bir şekilde kripto para birimlerine akın etmeye devam edecek. Bu da uzman ve analistlerin fiyat tahminlerini haklı çıkarabilecek bir başka itici güç olabilir. Makro piyasalarının kötüleşen durumu hakkında konuşan Trace Mayer, konuya yönelik şunları söyledi:

Shakespeare’in Hamlet adlı oyunda, ne borçlu ne de borç veren olduğunu yazıyor. Küresel olarak çok fazla borcumuz var. Büyük miktarda borçlanmaya ve 2007’de başlayan başarısızlığa cevaben büyük ölçüde geldi… Şimdi halka açık alım satım yapan şirketlerimiz hisseleri geri almak için borç para alıyorlar, ancak dünyanın üretkenliği bu borç için yeterli değil. Böylece insanlar bu borcunu ödeyemedi.

Küresel piyasalar çökerken, Bitcoin (BTC) yükseliyor
Kardinal noktasına mükemmel bir şekilde bölünen Trace Mayer, hızla iltihaplanan bu finansal krizin, dünyanın gücünü ve etki yapısını büyük ölçüde değiştireceğini belirtti. Ayrıca Trace Mayer geleneksel piyasalar düştükçe, fraksiyonel rezerv bazlı paranın eskimesi ve sistemi hisse senedi bazlı paranın (BTC gibi) devralması nedeniyle yatırımcı psikolojilerini kayacağını belirtti. Bu elbette, hyperbitcoinization ve örneklendirilir kripto para birimini tek tek elle insan mantığının sınırlarının ötesine doğru ilerletebilir.

Tim Draper ve John McAfee gibi uzmanlar, fiatın çöküşünün BTC’yi Aralık 2017’nin sonlarında kurduğu tüm zamanların en yüksek seviyesinin çok ötesine iteceğini iddia ettikleri için Filb Filb tahmini çok popüler olmayan bir görüş değil.

Hiperbitcoinizasyon yaklaşıyor mu?
Uzman ve analistlere göre, Bitcoin’in yolunda yani ölçeklenebilirlik ve uygun altyapı eksikliği gibi birçok engel var. Haliyle, kripto para birimlerini destekleyen borsalar ve platformlar, eğer milyonlarca eş zamanlı fiatı boşaltacak olsaydı, muhtemelen çökecekti. Dahası, merkezi olmayan ağların kendileri büyük olasılıkla, işlemlerin durma noktasına geldiği feci bir tıkanma dönemine gireceklerdi. Ancak korkmayın, uzman ve analistlere göre belki de hiperbitcoinizasyon yaklaşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi olarak görülmemeli, kripto para yatırımlarının yüksek risk içerdiği ve piyasanın 2018 yılında yüzde 80’in üzerinde değer kaybı yaşadığı gerçekleri bir sonraki adımlarınızda göz önünde bulundurulmalıdır.

The post Dev Bitcoin Tahmini Filb Filb’den: “Bitcoin 332.733 Doların Üzerine Taşınacak.” appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Dev Bitcoin Tahmini Filb Filb’den: “Bitcoin 332.733 Doların Üzerine Taşınacak.” - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İşte piyasadaki fiyatları etkileyebilecek kadar BTC tutan en zengin Bitcoin adresleri Stellar 21% oranında düştü Bitcoin ve Altcoin Borsası Cryptopia, Çalınan Fonlar İçin Ödeme Planını Duyurdu Araştırma şirketi, Bitcoin almak ve satmak için en iyi günleri belirledi Bitcoin 3.585 Doları Gördü, Neler Olacak? Boğalar kızgın: ”Bitcoin 10 kat güçlenerek geri dönecek.”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır