Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Mültecilerin Yardımına, Kripto Paralar Koşuyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Mültecilerin Yardımına, Kripto Paralar Koşuyor
Mültecilerin Yardımına, Kripto Paralar Koşuyor



Güney Amerikalı kar amacı gütmeyen bir kripto para ve Blockchain firması olan Cripto Conserje, Delaware merkezli olan ve eskiden ZenCash ismi ile hizmet veren Horizen firması ile bir anlaşma imzaladı. İki şirketin anlaşmasının odağında ise, son dönemde giderek artan Latin Amerikalı mülteci krizleri ve temel ihtiyaçlara erişim sıkıntısı çeken göçmen toplulukları yer alıyor.

Dünyanın gelişmiş ülkelerinde yaşayan insanlara kıyasla, çok daha zorlu şartlarda yaşayan ve yaşamlarını devam ettirebilmek için göç etmek durumunda kalmış olan bu insanlara, kripto paralar cinsinden maddi yardım yaparak onların temel ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan firma; bu noktada finansman olarak ise Horizen’in çıkarmış olduğu kripto para ZEN’i kullanmayı amaçlıyor.

İş birliğinin başlangıç aşamasında, Venezuela’daki etkilenmiş mülteci toplulukları hedef alınacak. Son dönemde yaşadığı kronik ekonomik problemler nedeniyle çok hızlı bir şekilde fakirleşen Venezuela halkı, şu anda tam olarak sefalet ile boğuşuyor. Birçok insan, yaşanan hiper enflasyon sebebiyle temel gıda malzemelerine ya da suya ulaşmakta dahi zorluk çekerken; bu durum kitleleri daha iyi bir yaşam bulabilme umuduyla başka ülkelere göçe zorluyor.

Bu noktada, Kolombiya’da Bolivar’ın kabul edilmediği gerçeğinin üzerine, artık bu mültecilerin kullanacağı ortak bir kripto para üzerine çalışılmak isteniyor. Bu noktada uluslar arası geçerliliği olan kripto paralar önemli bir alternatif. Bu iş birliği sayesinde, fakirlikle boğuşan mültecilere yardım edilmesi amaçlanıyor.

Mültecilerin Yardımına, Kripto Paralar Koşuyor isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Mültecilerin Yardımına, Kripto Paralar Koşuyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin Madenciliği Ve VPN’in Önemi Amerikan Sporcular Bitcoin ile Maaş İstiyor! Sirin Labs, Finney Telefonunun Üretilmeyeceği Spekülasyonlarına Cevap Verdi JPMorgan, ETH Blockchain üzerindeki ödeme mekanizmasını geliştirmeye devam ediyor Ünlü Yönetici: Bitcoin 300-400 Bin Dolar Arası Olabilir Bitcoin düşerken büyük çaplı yatırımcılar ne yapıyor?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır