Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur?

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur?
2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur?

© Reuters.  © Reuters.

2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur? 2019 yılında gösterdiği performansla hemen hemen herkese keşke dedirten Binance Coin için ufak bir tahmin ve analiz yaptık!

2019 yıl sonu Binance Coin BNB nerede olur?
;

Binance Coin, 2019 performansıyla kripto para piyasalarıyla ilgilenen hemen hemen herkesin dikkatini çekmiştir. BNB, 15 Kasım 2018 tarihinde 4.52 dolardan başladığı serüveninde rekor üstüne rekor kırmıştır. Aradan geçen 8 ayda yatırımcısına %743 kazanç sağlayan BNB, neredeyse hiçbir kripto para da olmayan başka bir özelliği de bünyesinde barındırmaktadır. Alttaki grafikte gördüğünüz gibi şuan da BNB, 2017 boğa sezonu fiyatının çok üstünde bir fiyattan el değiştirmektedir. BNB’nin 2017 boğasında tepe noktası 25 dolar iken, şuan ki fiyatı 33.59 dolardır. Bu da çoğu kripto para da olmayan bir istatistiktir. Örneğin Ethereum‘a baktığınızda 2017 boğasında 1400 dolara kadar çıktığını ancak şuanda 250 dolardan listelendiğini görüyoruz.

Binance Coin’in başarısı, %100 olmasa da %90 oranında Binance Borsası’nın başarısına endekslidir. Bu yüzden BNB’nin durumunu incelemek isteyen birisinin Binance Borsası’nda yaşanan gelişmeleri yakından takip etmesi gerekir. Binance Borsasına baktığımızda ise kendini sürekli geliştiren ve yeni projelerin içinde olan bir borsa görüyoruz. Zaten bunu 2018 başından beri dünyanın en yüksek ticaret hacmine sahip kripto para borsasına olmasında da anlayabilirsiniz.

Binance Coin fiyat grafiğine şöyle bir göz attığımızda, son 20 gündür neredeyse tamamen paralel bir fiyat hareketi sergilese de içinde bulunduğumuz gün kaydettiği %6’lık artışla 31 dolar seviyesinden 33 dolara yükseldiğini ve canlanma belirtileri gösterdiğini görüyoruz.

Piyasa trendinden ve BNB’nin market hacminden yola çıkarak bir değerlendirme yaptığımızda, Binance Coin’in yakın bir tarihte tüm zamanların en iyi fiyatı olan 35 dolara geri dönerek bu rakamı revize edeceğini söyleyebiliriz. BNB için 2019 sonu tahminimiz ise 50 dolar.

Yazının devamı için 2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur?

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 yıl sonu Binance Coin BNB kaç dolar olur? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bükemediğin Eli Öpeceksin: Swift Ripple’ın Yolundan Gidiyor Vitalik Buterin; Bitcoin Hesap Makinesi, Ethereum Akıllı telefon Justin Sun, TRX ve BTT için İddialı Konuştu! Bitcoin 2016 Yarılanması Sonrası 10 Kat Arttı! 2020 Benzer Mi Olacak? Ripple (XRP) ve Omni ortaklığı çok şeyi başarabilir Bakkt, Fidelty ve ETF’lerin Bitcoin ve kripto paranın geleceği için iyi bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? Dogecoin’in kurucusu cevaplıyor:

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır