Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir
2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir

© Reuters.  © Reuters.

2019 yılında kripto para fiyatlarının ciddi yükselişler görmesini beklemeyen çoğunluktaki kripto para analistleri haklı olabilirler mi? Bitcoin fiyatının 5 gündür duraksıyor olması, Ethereum fiyatının çok az yükselmiş olması ve piyasa hacmi oranlarının yerinde saymaya devam etmekte olması yatırımcıları piyasada uzaklaştırıyor ve piyasanın güven verici ortamının yok olmasına adım adım ilerlemesine katkı sağlıyor. Sadece bununla sınırlı olmayarak, piyasa hacminin Bitcoin için 100 milyar dolar seviyesini geçemiyor olması ve 68 milyar dolar seviyesinde takılı kalmış bekliyor olmasının da yatırımcılar üzerindeki etkisi büyük.

Piyasa beklentisi azalıyor
Bitcoin piyasa hacminin artmıyor olması ve piyasa hacmindeki beklentilerin düşüş yaşıyor olması 2019 yılının Ocak ayının kripto paralar için kötü geçecek olduğunu gösteriyor. Bitcoin fiyatının bu ay içerisinde yükselmesi ve yeni rekorlar kırması bu durumda mümkün değil iken, yatırımcıların Ocak ayını da kötü geçirmek zorunda kalabilecekleri iddialarının doğruluk oranı Ocak ayında gün bazlı olarak ilerledikle artış eğilimi gösteriyor. Bitcoin fiyatındaki değişimlerin ne zaman yükseliş yönüne çevrileceği ise piyasanın en büyük merak konusu.

Bu içerik Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bu seneki Bitcoin yarılanması daha erken gerçekleşebilir mi? Bitcoin’de Sahte Hacim, Beraberinde Çöküşü Getirebilir Brezilyalı ünlü milyarder, şüpheli Bitcoin işlemleri nedeniyle gözaltında Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini Bakkt’ın Bitcoin hacmi rekor kırdı Borsalar, BCH işlemlerine tekrar başlıyor! BCH yılın en düşük seviyesinde, bu bir fırsat olabilir mi?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır