Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2008 Krizini Tahmin Eden Roubini: Bitcoin Ortadan Kaybolmayacak Ama Ethereum, XRP ve Diğerleri Batacak!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2008 Krizini Tahmin Eden Roubini: Bitcoin Ortadan Kaybolmayacak Ama Ethereum, XRP ve Diğerleri Batacak!
2008 Krizini Tahmin Eden Roubini: Bitcoin Ortadan Kaybolmayacak Ama Ethereum, XRP ve Diğerleri Batacak!



2008 finansal krizini tahmin eden ve Dr. Doom takma adını kazanan Nouriel Roubini, son dönemlerde kripto para piyasaları hakkında çok fazla yorum ve eleştiri yapması ile zaten mevcut olan ününe daha fazla ün kattı. Tabii ki bunun iyi mi yoksa kötü mü olduğu yaptığı yorumlarla paralellik taşımakta. Roubini geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj yaptı ve kripto para piyasaları hakkında farklı eleştirilerle kendinden söz ettirdi.

Ünlü ekonomist röportaj esnasında kripto para birimlerine bir balon demenin yanı sıra, Cointelegraph kaynağına verdiği yeni demecinde şunları ifade etti:

”(Bunlara) karşı değilim, ben yeniliğin her türüne açığım ancak finansal krizler ve varlık balonları konusunda da uzmanım. Ve ben küresel finansal krizleri – yani bu balonların patlamasını tahmin ederek ünlü oldum.”

”Eğer varlığı zirvesindeyken satın alırsanız, değerinizin %70’ini kaybedersiniz. Bu bütün finansal balonlar için olağandır: çöküşe geçene kadar yükselirler. Bitcoin de bunların en iyi örneği çünkü ortalama bir kripto para birimi son dokuz ayda değerinin %90’ını kaybetti.”

Roubini sadece kripto para eleştirmeni olarak değil, spesifik olarak Ethereum hakkında yaptığı eleştirileriyle de ünlü. Ünlü ekonomist yeni demecinde sadece Ethereum ve Bitcoin‘i değil, son zamanlarda Ethereum‘u tahtından etmeye çalışan XRP‘yi de hedef aldı ve şunları ifade etti:

”Bitcoin ortadan kaybolmayacak. Ancak biliyorsunuz ki Ethereum bir balon ve birazcık da sahtekarlık – hiçbir değeri yok – diğerleriyle beraber XRP de, bunların hepsi batacak.”

2008 Krizini Tahmin Eden Roubini: Bitcoin Ortadan Kaybolmayacak Ama Ethereum, XRP ve Diğerleri Batacak! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2008 Krizini Tahmin Eden Roubini: Bitcoin Ortadan Kaybolmayacak Ama Ethereum, XRP ve Diğerleri Batacak! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bu Grafikler, Bitcoin Boğaları İçin Düşen Bir Kama Paterni Çiziyor Bitcoin boğaları geri döndü, ralli yakında başlayabilir David Schwartz, Eleştirilen XRP’ye Sahip Çıktı NEO’nun Yükselişinin Ardında, Rusya Yatırımları Mı Var? Bitcoin, IŞİD terör örgütünün belini büktü! Bitcoin 3.450 Doların Aşağısına Geriledi, Kripto Para Piyasası Yine Kızıla Boyandı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır